صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۴۸۷۹۸
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۴

هم‌زمان با هفته هنر انقلاب اسلامی از کتاب «بر فراز قله‌های قمیش» در کاشمر رونمایی شد.

محمد سعادتمند، نویسنده کتاب «بر فراز قله‌های قمیش» در حاشیه مراسم رونمایی از این کتاب در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی، گفت: این کتاب مربوط به 14 شهید و هم‌رزم، 6 آزاده و یک جانباز 70 درصد در دوران هشت سال دفاع مقدس است که از همین منطقه هستند.

وی با بیان اینکه در این کتاب به نقش مردان روستای جابوز شهرستان خلیل‌آباد در دوران دفاع مقدس پرداخته شده است، افزود: هرچند به مدت هشت سال جزء راویان فتح دفاع مقدس بودم، اما به دلیل کرونا دو سال متوقف شد و به همین دلیل در این مدت به نوشتن خاطرات همرزمان خودم برای نسل آینده پرداختم.

این رزمنده دفاع مقدس که 65 ماه را در جبهه‌های جنگ حق علیه باطل بوده است، اظهار کرد: کتاب « برفراز قله‌های قمیش» در تیراژ هزار نسخه و 197 صفحه به چاپ رسیده است.

وی با اشاره به اینکه این کتاب با همکاری نمایندگی دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس شهرستان کاشمر به چاپ رسیده است، بیان کرد: تمام تلاشم در نوشتن این کتاب آن بوده تا زمینه آشنایی نسل جوان با دفاع مقدس از طریق مطالعه فراهم شود.

انتهای پیام