صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۴۹۳۷۹
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۱

مسئول امورقرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان از اختصاص بیش از هفت میلیارد ریال به موسسه‌های فرهنگی قرآنی این استان خبر داد.

به گزارش ایکنا از سمنان، مجتبی نورمحمدی، مسئول امور قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان عصر رزو گذشته 24 فروردین در نشست شورای فرهنگ عمومی استان سمنان از اختصاص بیش از هفت میلیارد ریال به موسسه‌های فرهنگی قرآنی این استان خبر داد و افزود: این اعتبار از طریق تبصره 17 با هدف توسعه و گسترش فعالیت های قرآنی و فرهنگ قرآنی در این استان اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: این اعتبار از میان 35 طرح ارائه شده توسط موسسه فرهنگی قرآنی شهرستانهای مختلف به 22 طرح اختصاص یافته  که در این راستا این اعتبار که هفت میلیارد و 70 میلیون ریال است به زودی در اختیار این موسسه‌ها قرار می‌گیرد.

نورمحمدی به اجرای فعالیت‌های قرآنی در ماه مبارک رمضان توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان اشاره کرد و گفت: دهها برنامه و فعالیت قرآنی ویژه ماه مبارک رمضان توسط ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی در شهرستان و موسسه‌ها و انجمن‌های مختلف برنامه‌ریزی و در حال برگزاری است.

انتهای پیام