صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۳۰۵۸
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۴
حجت‌الاسلام رستمی:

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها بیان کرد: نمایشگاه محلی برای ارائه مجموعه اموری است که در گوشه و کنار و در بخش‌های مختلف انجام می‌شود. عرضه این کارها هم برای بازدیدکنندگان روحیه‌بخش است و هم افراد دیگر می‌توانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و یکدیگر را بشناسند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، در جریان بازدید از نمایشگاه بین‌المللی قرآن در گفت‌وگو با ایکنا، بیان کرد: پس از دو سال تعطیلی، بازگشایی نمایشگاه قرآن نوید خوبی به ما می‌دهد، چرا که با وجود فعالیت‌های گسترده، بسیاری از اوقات این فعالیت‌ها دیده نمی‌شود. نمایشگاه محلی برای ارائه مجموعه کارهایی است که در گوشه و کنار و در بخش‌های مختلف انجام می‌شود.

وی افزود: هنگامی که این کارها در نمایشگاه عرضه می‌شود، هم برای بازدیدکنندگان روحیه‌بخش است و هم افراد دیگر می‌توانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و یکدیگر را بشناسند. پس نفس بازگشایی نمایشگاه کار ارزشمندی بود و قابلیت ارتقا دارد. بخش‌های تخصصی باید تقویت شود اما در مجموع برگزاری نمایشگاه اتفاق مبارکی است.

رستمی بیان کرد: نمایشگاه از نظر تنوع نگاه به مجموعه فعالیت‌های قرآنی و درگیر شدن با بخش‌های مختلف رسانه‌ای رشد خوبی داشته است.

انتهای پیام