صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۳۴۴۴
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۴

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان در در همایش مشق آیه ها گفت: تاریخ ثابت کرده است که آثار هنری جاودانه‌ترین و محبوب‌ترین اسناد هستند و ترکیب هنر و فرهنگ ایثار و شهادت مفهومی نو و بی‌همتا را خلق می‌کند.

به گزارش ایکنا از گیلان به نقل از ایثار، محمدرضا داوطلب، مدیرکل بنیاد شهید وامور ایثارگران استان گیلان در همایش مشق آیه‌ها که ویژه خوشنویسی و تذهیب سوره‌های مبارکه و آیات شریفه قرآن کریم، شامگاه گذشته هشتم اردیبهشت ماه در تالار مرکزی رشت برگزار شد، اظهار کرد: استان گیلان، عالمان و هنرمندان فراوانی را در این خطه زیبا پرورش داده است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان استفاده از هنر برای معرفی شهدا را امری ضروری دانست و گفت: تاریخ ثابت کرده است که آثار هنری جاودانه‌ترین و محبوب‌ترین اسناد هستند و ترکیب هنر و فرهنگ ایثار و شهادت مفهومی نو و بی‌همتا را خلق می‌کند.

وی به اشتیاق جوانان و نوجوانان به سیره و زندگی شهدا و شناخت آنان اشاره و تصریح کرد: باید از ابزار هنر برای حفظ این گنج با ارزش که همان مجسم شدن عشق به ولایت و اسلام است استفاده کنیم.

داوطلب با دعوت از هنرمندان در راستای تولید محتوای هنری و فرهنگی در زمینه شهدا اذعان کرد: مناجات‌های شهدای گیلانی و وصیت‌نامه‌های آنان ظرفیت بسیار بالایی برای تولید چنین آثاری دارد و باید همت ویژه‌ای برای استخراج این گوهرهای گرانبها با همکاری دستگاه‌های ذیربط بکار گرفته شود.

انتهای پیام