صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۴۴۸۴
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۶:۵۳
طی 12 روز انجام شد؛

مسئولان نمایشگاه قرآن کریم مکه از استقبال بیش از 40 هزار نفر از این نمایشگاه طی 12 روز خبر دادند.

به گزارش ایکنا به نقل از سیدتی، این نمایشگاه به همت ستاد کل نمایشگاه‌ها و همایش‌های عربستان و با همکاری مجمع چاپ قرآن ملک فهد در هتل «فورپوینتز شرایتون» (Four Points Sheraton) مکه برگزار شده و از ساعت 9 صبح تا 13 پذیرای بازدیدکنندگان است.

 بیش از 40 هزار نفر از گروه‌های مختلف جامعه و از بانوان و آقایان از زمان افتتاح نمایشگاه در ماه رمضان تا 12 روز پس از آن از این رویداد از نزدیک دیدن کرده‌اند.

نمایشگرهای این نمایشگاه مراحل تأسیس مجمع چاپ و نشر قرآن ملک فهد در مدینه و مراحل چاپ قرآن در این مرکز را حکایت می‌کنند و مسئولان نمایشگاه ضمن استقبال از بازدیدکنندگان به هر یک از آنان نسخه‌ای از قرآن کریم هدیه می‌دهند.

همچنین در این نمایشگاه تولیدات مجمع ملک فهد شامل نسخ قرآن کریم به روایت‌های مختلف و تفسیر به زبان‌های مختلف در معرض دید عموم قرار گرفته است تا بازدیدکنندگان با آثار این مجمع در زمینه‌های مختلف از جمله چاپ قرآن بریل آشنا شوند.

انتهای پیام