صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۸۳۰۷
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۴

سرپرست کتابخانه‌های عمومی استان زنجان گفت: کتابخانه‌ها علاوه بر حفظ رسالت ذاتی و سنتی خود در امر کتابداری، تبدیل به مرکز فرهنگی تأثیرگذار شده‌اند.

به گزارش ایکنا از زنجان، ایرج صادقی، سرپرست کتابخانه‌های عمومی استان زنجان، 29 اردیبهشت در دیدار با معاون تعلیم و تربیت سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان با بیان اینکه کتابخانه‌های عمومی ظرفیت عظیمی برای فعالیت‌های فرهنگی دارند، اظهار کرد: مهمترین ویژگی کتابخانه‌های عمومی ارائه خدمات به همه اقشار و گروهای سنی است و در حال حاضر در کتابخانه‌های عمومی بخش کودک مستقل طراحی شده و علاوه بر این، جلسات، نشست‌ها و کارگاه‌های آموزشی در همه زمینه‌ها در حال برگزاری است.

وی به فعالیت ۸۰ باب کتابخانه شهری و روستایی در استان اشاره کرد و افزود: کتابخانه‌ها ظرفیت عظیمی برای فعالیت‌های فرهنگی دارند که زمینه مشارکت برای همه نهادهای فرهنگی در این زمینه وجود دارد.

سرپرست کتابخانه‌های عمومی استان زنجان در ادامه بسیج را ظرفیت بزرگی برای تعامل با کتابخانه‌های عمومی دانست و گفت: یکی از زمینه‌های همکاری با بسیج، استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی در راستای ترویج کتاب و کتابخوانی در مناطق محروم است و کتابخانه‌های عمومی استان آمادگی کامل برای همکاری در این زمینه را دارد.

در ادامه حجت‌الاسلام جعفری، معاون تعلیم و تربیت سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان ضمن تأکید بر اهمیت عنصر کتاب در آگاه‌سازی و تربیت نسل جدید، گفت: شبکه تربیتی صالحین از سال ۱۳۸۸ در سراسر کشور آغاز به کار کرد که در حال حاضر سه هزار حلقه تربیتی در سطح مساجد و پایگاه‌­های بسیج استان فعال هستند.

وی در توضیح ساختار شبکه تربیتی استان اعلام کرد: سرگروه‌های حلقه‌های تربیتی تمامی ابعاد متربیان نظیر مسائل تحصیلی، خانوادگی، رفتاری و عقیدتی را پوشش داده و در نهایت تلاش دارند تا با رفتارسازی و ایجاد بینش و بصیرت صحیح در آنها، در مسیر تربیت جوان مؤمن انقلابی مد نظر رهبر معظم انقلاب گام بردارند.

انتهای پیام