صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۸۸۱۵
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۵

معاون قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه از برگزاری اختتامیه هفته قرآن و عترت استان در دهه کرامت خبر داد و گفت: برنامه‌های هفته قرآن و عترت کرمانشاه در قالب برگزاری جشنواره‌های هنر‌های نمایشی، شعر و دلنوشته، نقاشی و خوشنویسی، آوا‌ها و نغمات و فیلم و گرافیک برنامه‌ریزی و اجرا شد.

محسن کرمیان، معاون قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه، اظهار کرد: برنامه‌های هفته قرآن و عترت کرمانشاه در قالب برگزاری جشنواره‌های هنر‌های نمایشی، شعر و دلنوشته، نقاشی و خوشنویسی، آوا‌ها و نغمات و فیلم و گرافیک برنامه‌ریزی و اجرا شد.

وی افزود: اجرای برنامه‌های هفته‌های قرآن و عترت در راستای تحقق بخشیدن به منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های راهبردی منشور توسعه فرهنگ قرآنی و با همکاری دفتر تبلیغات و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.

کرمیان با تشریح اهداف برنامه‌های اجرایی هفته قرآن و عترت به فراهم کردن بستری مناسب برای ارائه آثار الهام گرفته از مفاهیم قرآنی، کشف استعداد‌های جوان و خلاق در زمینه هنر با محور موضوعات قرآن و عترت، حمایت از جوانان مستعد و گروه‌های فعال و خلاق در زمینه قرآن و عترت، معرفی آثار برجسته با موضوع قرآن و عترت برای رشد و گسترش فضای دینی مطابق با فرهنگ ایران اسلامی اشاره کرد.

معاون قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه درخصوص برگزاری مراسم اختتامیه هفته قرآن و عترت کرمانشاه، گفت: اختتامیه برنامه‌های هفته قرآن و عترت کرمانشاه در دهه کرامت و با حضور مسئولین معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام