صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۹۰۳۹
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۲

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: براساس آمارهای موجود از روز عید سعید فطر تاکنون بیش از ۳۳ میلیارد ۵۲۵ میلیون تومان زکات فطره مردم مومن استان زنجان ساماندهی و در حوزه رسیدگی به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد، بهزیستی و سایر اقشار نیازمند هزینه شده است.

روح‌اله صالحی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان در گفت‌وگو با ایکنا از زنجان، با ارائه گزارشی از جمع‌آوری زکات فطره و وجوهات شرعی پرداختی مردم استان زنجان، گفت: براساس آمارهای موجود از روز عید سعید فطر تاکنون بیش از ۳۳ میلیارد و ۵۲۵ میلیون تومان زکات فطره مردم مومن استان زنجان ساماندهی و در حوزه رسیدگی به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد، بهزیستی و سایر اقشار نیازمند هزینه شده است.

وی ادامه داد: زکات فطره و وجوهات شرعی دریافتی مردم مومن و روزه‌دار استان بر اساس نیازسنجی انجام شده از خانوارهای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد وبهزیستی و سایر اقشار نیازمند به حساب آنها واریز و یا با حفظ کرامت انسانی توزیع گردید.

این‌ مسئول با تاکید براینکه زکات فطریه جمع‌آوری شده در بین نیازمندان هر شهر و منطقه هزینه شده است، افزود: با محوریت دبیرخانه شورای زکات علاوه بر فراهم بودن بسترهای پرداخت الکترونیک و غیر حضوری، یک‌هزار و ۸۱۹ پایگاه جمع‌آوری زکات فطره در محل برگزاری نماز عید سعید فطر، مراکز نیکوکاری، مساجد، دفاتر این نهاد و معابر سطح استان، در دو روز عید سعید فطر استقرار پیدا کرد.

انتهای پیام