صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۶۰۲۹۵
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۲۹
امیرعبداللهیان بیان کرد:

وزیر امور خارجه، بر تلاش وزارت خارجه در سطوح مختلف جهت تسهیل عزیمت حجاج ایرانی برای حج سال جاری و حضور در این مناسک عظیم الهی تاکید کرد.

به گزارش ایکنا، فارس نوشت: امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه در نشست مشترک مسئولان حج و زیارت گفت: معاونت کنسولی و امور ایرانیان وزارت امور خارجه از آغاز تا پایان عزیمت حجاج تمام ظرفیت خود را در اختیار حجاج و عوامل اجرایی حج قرار داده و یک هیئت کنسولی را به همین منظور به عربستان اعزام می‌کند.

وزیر امور خارجه ابراز امیدواری کرد با مساعدت مسئولان سعودی، حح سال جاری با شکوه و در آرامش برگزار شود.

وی بر تلاش وزارت خارجه در سطوح مختلف جهت تسهیل عزیمت حجاج ایرانی برای حج سال جاری و حضور در این مناسک عظیم الهی تاکید کرد.

در این نشست، مسائل مربوط به اعزام حجاج بیت‌الله الحرام جهت ادای مناسک حج ١۴٠١ مورد گفت‌وگو و تبادل نظر قرار گرفت.

انتهای پیام