صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۶۲۵۱۳
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۲

مدیر حج و زیارت کرمانشاه گفت: امسال ۳۳۵ کرمانشاهی در قالب سه کاروان به سفر معنوی حج تمتع مشرف می‌شوند.

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، سعید کریمی‌خو، مدیر حج و زیارت کرمانشاه امروز در نشستی، اظهار کرد: امسال ۳۳۵ کرمانشاهی در قالب سه کاروان به سفر معنوی حج تمتع مشرف می‌شوند.

وی با اشاره به برگزاری جلسات آموزشی حج امسال، افزود: جلسات آموزشی حج آغاز شده و اعزام زائران در دستور کار قرار دارد.

کریمی‌خو تصریح کرد: امسال پس از وقفه دوساله به دلیل شیوع کرونا شرایط برای اعزام زائران فراهم شده و زائرانی که دست‌کم دو دُز واکسن کرونا را دریافت کرده باشند به سفر حج اعزام می‌شوند. واکسیناسیون و معاینات پزشکی زائران استان انجام شده است.

مدیر حج و زیارت استان کرمانشاه در پایان گفت: مقدمات سفر حج برای اسکان و تغذیه مناسب حجاج به شیوه کشوری است و رعایت موارد بهداشتی مورد تأکید و در اولویت قرار دارد.

انتهای پیام