صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۶۳۲۳۹
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۸

امام جمعه کرمانشاه با تبرک دهه کرامت، گفت: حضور خدام رضوی و برپایی جشن دهه کرامت و میلاد امام رضا(ع) در کرمانشاه شور و نشاط ایجاد کرده است.

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، آیت‌الله مصطفی علما، امام جمعه کرمانشاه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته کرمانشاه که در مسجد جامع شهر برگزار شد با تبریک دهه کرامت، اظهار کرد: جشن‌های دهه کرامت و میلاد امام رضا(ع) با حضور خدام رضوی در استان کرمانشاه شور و نشاط ایجاد کرده است.

وی در ادامه با اشاره به سخنرانی رهبر معظم انقلاب در حرم امام خمینی(ره)، افزود: مکتب امام خمینی(ره) و شخصیت ایشان باید برای آحاد جامعه به ویژه نسل جوان تبیین شود.

آیت‌الله علما مکتب امام(ره) را برگرفته از مکتب پیامبر اکرم(ص) دانست و گفت: زندگی و سیره امام خمینی(ره) برای همگان الگو است و لازم است مدیران و مسئولان این مکتب را سرلوحه کار خود قرار دهند.

امام جمعه کرمانشاه با بیان اینکه تمام تصمیمات امام راحل و مبارزه با حکومت پهلوی برای رضای خدا بود، بیان کرد: امروز ایستادگی و مقاومت در برابر استکبار جهانی برای سایر ملت‌ها به الگو تبدیل شده است.

آیت‌الله علما در پایان با اشاره به مراسم تشییع پیکر امام(ره) در کشور، افزود: این مراسم بی‌نظیر ناشی از ایمان، تقوا، عمل صالح و محبوبیت ایشان است.

انتهای پیام