صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۶۶۸۹۳
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۴

یادواره ۸ شهید والامقام پدخندق بخش سرفاریاب در مسجدالرضای(ع) شهر سرفاریاب برگزار شد.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، سید علی اصغر پوربهشت، فرمانده سپاه ناحیه چرام روز گذشته، پنجم تیرماه در حاشیه یادواره شهدای سرفاریاب با اشاره به اینکه حماسه افتخارآمیز پد خندق بریده و گوشه‌ای از دوران دفاع مقدس است، گفت: ما نیازمند آن هستیم تا در این آیین ارزش‌ والای شهداء که معرفت، ایثار و شجاعت بود را بهتر بشناسیم و آن را در زندگی به‌کار ببریم.

وی حماسه پد خندق را برگ زرینی از تاریخ استان برشمرد و افزود: گرما و حرارت این روز‌ها یادآور عطش و تشنگی بی امان رزمندگان دلیر این دیار در آن حماسه افتخار آفرین است.

فرمانده سپاه ناحیه چرام برگزاری این یادواره را فرصتی دانست تا مقاومت و ایثار آن غیور مردان با دستان خالی و در نبرد‌های تن به تن با دشمن بعثی را برای نسل‌های امروزی بازخوانی کنیم. لازم است با برگزاری این گونه یادواره‌ها، فرهنگ ایثار و شهادت را در بین جوانان و نسل‌های آینده زنده کنیم.

گفتنی است، این یادواره به همت حوزه مقاومت بسیج سرفاریاب، بنیاد شهید و امور ایثارگران چرام، بسیج سپاه ناحیه و مؤسسه‌ خیریه امام زمان(عج)، آبشار عاطفه‌ها، گروه جهادی راهیان مولا امام علی(ع) و شورای اداری بخش سرفاریاب برگزار شد.

انتهای پیام