صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۶۷۳۷۸
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۶

معاون توسعه مشارکت های مردمی استان یزد گفت: در سه‌ماهه نخست امسال نیکوکاران یزدی بالغ بر 4 میلیارد تومان صدقه پرداخت کردند.

به گزارش ایکنا از یزد، به نقل از روابط‌عمومی کمیته امداد، علی اکبر سلمانی، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان یزد با بیان پیشتازی و تقدم نیکوکاران یزدی در سطح کشوری در پرداخت صدقات اظهار کرد: طی سه‌ماهه نخست امسال نیکوکاران یزدی بالغ بر 4 میلیارد تومان صدقه پرداخت کردند.

وی افزود: هم اکنون 25 هزار خانوار نیازمند تحت حمایت کمیته امداد استان یزد قرار دارند و صدقه دریافتی برای کمک به بخشی از مشکلات مددجویان در زمینه‌های کمک به تأمین جهیزیه، خرید، ساخت، تعمیر و تکمیل مسکن مددجویان، کمک به ازدواج نیازمندان، تأمین هزینه‌های درمانی، ارائه خدمات فرهنگی و تحصیلی به دانش آموزان و دانشجویان تحت حمایت و اعطای وام ضروری هزینه می‌شود.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان یزد با اشاره به رشد 45 درصدی پرداخت صدقات نسبت به مدت مشابه سال قبل ضمن تقدیر و تشکر از خیران و نیکوکاران مؤمن و نوعدوست استان یزد افزود: مردم شریف استان می‌توانند با ارسال عدد یک به سر شماره 8877 صدقه روزانه خود را پرداخت کنند و همچنین پرداخت صدقه از طریق کدQR نیز به مبلغ دلخواه امکان‌پذیر است.

وی تصریح کرد: همکاران ما در دفاتر کمیته امداد و مراکز نیکوکاری سراسر استان برای راهنمایی و پذیرش صدقات و نذورات مردم شریف استان آماده خدمت‌رسانی هستند.

انتهای پیام