صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۷۱۲۱۴
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۴

مسابقه کتاب‌خوانی «غدیر در قرآن» ویژه مروجان درس‌هایی از قرآن استان‌ها و مناطق برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، مسابقه کتاب‌خوانی «غدیر در قرآن» ویژه مروجان درس‌هایی از قرآن استان‌ها و مناطق و شهرستان‌ها (رؤسای ادارات و کارشناسان قرآن اداره‌کل آموزش و پرورش استان‌ها) از سوی مؤسسه ترویج فرهنگ قرآنی و به مناسبت فرا رسیدن عید سعید غدیر برگزار می‌شود.

این مسابقه براساس کتاب «غدیر در قرآن» حجت‌الاسلام و المسلمین محسن قرائتی، به مدت یک هفته از امروز، 25 تیرماه تا اول مردادماه به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه https://azmoon.tarvijequran.ir و ثبت‌نام، فایل کتاب را دریافت کنند و سپس به 20 سؤال سه گزینه‌ای بارگذاری شده در سامانه پاسخ دهند.

یادآور می‌شود، نفرات برتر این مسابقه به قید قرعه مورد تشویق قرار خواهند گرفت. همچنین حدود 700 منطقه آموزش و پرورش در کشور، مجری برنامه درس‌هایی از قرآن در بیش از 40 هزار مقطع متوسطه و ابتدایی هستند.

انتهای پیام