صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۷۳۱۹۸
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۰

معاون امداد و نجات هلال احمر فارس از پیدا شدن بخشی از جسد آخرین مفقودی سیل استهبان خبر داد.

مهدی خوبیار، معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر فارس در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، با بیان اینکه سیل اخیر استهبان 22 کشته بر جای گذاشت، گفت: از همان لحظات آغازین وقوع سیل، نیروهای امدادی برای کمک به سیل‌زدگان حضور یافتند.

وی با تصریح اینکه طی دو روز گذشته جسد 21 نفر از قربانیان سیل استهبان پیدا شد اما تنها پیکر یک کودک یک ساله مفقود بود، افزود: روند تفحص و جست‌وجوی گروه‌های امداد برای پیدا شدن آخرین پیکر قربانی این سیل ادامه یافت تا در نهایت بخشی از جسد آخرین مفقودی سیل کشف شد.

 خوبیار تصریح کرد: در پی اطلاع یکی از نیروهای محلی مبنی بر کشف بخشی از پیکر دختر بچه یک‌‍ساله به عنوان آخرین مفقودی سیل در نزدیکی امامزاده شهباز رو به روی باغ زیتون در منطقه رودبال، نیروهای امدادی سریعا در محل کشف بخشی از جسد حاضر شدند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر فارس در پایان تصریح کرد: تیم ١٥٠ نفره هلال احمر فارس در منطقه کار جست‌وجو و پایش را انجام دادند.

انتهای پیام