صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۷۳۷۷۸
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۴

برنامه تلویزیونی «نذری ماندگار» برای دومین سال متوالی ویژه آزادی زندانیان جرائم غیر عمد به مناسبت ماه محرم در یزد تولید و از شبکه استانی یزد پخش می‌شود.

به گزارش ایکنا از یزد، برنامه تلویزیونی «نذری ماندگار» برای دومین سال متوالی ویژه آزادی زندانیان جرائم غیر عمد به مناسبت ماه محرم در یزد تولید و از شبکه استانی یزد پخش می‌شود.

این برنامه که از ا الی 13 ماه محرم پخش خواهد شد، به موضوع فرهنگسازی در زمینه گذشت و جذب کمک خیران توسط هیئت‌ها و مردم دارالعباده برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد می‌پردازد.

در هر برنامه قرار است یک مسئول و پیرغلامان هیئت‌هایی که در سال‌های گذشته با اهدای مبالغی زمینه‌ساز آزادی زندانیان جرائم غیرعمد شده بودند، حضور یافته و با آنها در خصوص فرهنگ گذشت و کمک به زندانیان جرائم غیرعمد گفت‌وگو شود.

انتهای پیام