صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۷۴۲۰۸
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۶

حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی با توجه به بارش‌های پیش رو و احتمال سرریز شدن سد‌ها و آب‌بندها، استانداران سراسر کشور و دستگاه‌های مرتبط را موظف کرد اقدامات و تدابیر لازم را برای پیشگیری از بروز خسارات در دستور کار قرار دهند.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی به وزرا، رؤسای سازمان‌ها و استانداران سراسر کشور دستور داد تمام امکانات خود را برای مواجهه با سیل بسیج کنند.

رئیس جمهور تأکید کرد: ضروری است استانداران با همه امکانات موجود به مناطق سیل‌‎زده در استان خود یا به استان‌های معین و هم‌جوار امدادرسانی کنند.

حجت‌الاسلام رئیسی همچنین با توجه به بارش‌های پیش‌رو و احتمال سرریزشدن سدها و آب‌بندها، استانداران سراسر کشور و دستگاه‌های مرتبط را موظف کرد اقدامات و تدابیر لازم را برای پیشگیری از بروز خسارات در دستور کار قرار دهند.

انتهای پیام