صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۷۴۳۵۱
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۳
با حضور سیما فردوسی انجام می‌شود

سلسله نشست‌های روانشناسی خانواده در ویژه برنامه «مهرانه» با حضور سیما فردوسی طی پنج جلسه در مورد موضوع خانواده موفق و فرزندپروری برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، مدیریت فرهنگی، هنری منطقه 19، سلسله نشست‌های موضوعی«مهرانه» را طی روزهای 8، 18، 22 و 29 مردادماه و نیز پنجم شهریورماه از ساعت 11 در فرهنگسرای مهر ویژه عموم مادران و دختران جوان برگزار خواهد کرد.

در این برنامه قرار است، سیما فردوسی، کارشناس روانشناسی خانواده و مدرس دانشگاه، مطالبی پیرامون ویژگی‌های خانواده موفق و شیوه‌های صحیح فرزندپروری را در حضور خانواده‌های شرکت کننده مورد بحث و بررسی علمی قرار دهد.

علاقه‌مندان برای حضور در این سلسله نشست‌ها می‌توانند به نشانی خانی‌آباد نو، خیابان شهید لطیفی، کوچه تگرگ، بوستان بعثت، (فرهنگسرای مهر) مراجعه کنند و یا برای دریافت اطلاع و هماهنگی بیشتر با شماره 55033900 تماس بگیرند.

انتهای پیام