صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۷۶۳۱۰
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۶

رئیس گروه دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی گفت: ثبت نام در طرح ملی تلاوت قرآن کریم شباب الرضا (ع) آغاز شده است.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی و پایگاه اطلاع رسانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان شمالی، علی اصغر نودهی، رئیس گروه دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اظهار کرد: طرح ملی تلاوت قرآن کریم شباب الرضا (ع) با هدف کشف و پرورش استعدادهای نهفته قرآنی در بین نوجوانان و جوانان، جذب نوجوان ایرانی برای پرورش جوان قرآنی به منظور ایجاد و تقویت جامعه قرآنی و ارتقاء سطح علمی و عملی قرآن آموزان برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: در یازدهمین دوره علاوه بر دختران ۱۰ تا ۱۵ سال، پسران ۸ تا ۱۵ سال در همه مناطق شهری و روستایی هم می‌توانند شرکت کنند.

نودهی اظهار کرد: در یازدهمین دوره طرح ملی تلاوت قرآن کریم نوجوانان پسر و دختر علاقمند ساکن در مناطق شهری و روستایی با محدودیت تعداد ثبت نام شده روبه رو نیستند.

وی بیان کرد: یازدهمین دوره طرح ملی تلاوت قرآن کریم شباب الرضا (ع) امسال نیز طرح به دو صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود و علاقه مندان جهت ثبت نام می‌توانند از طریق سایت melitelavat.ir  تا پایان مردادماه ماه جاری اقدام کنند.

نودهی افزود: طرح آموزش به صورت تقلیدی از قاریان برجسته انجام می‌گیرد، پس از ثبت نام، تا پایان شهریور ماه ۱۲ جلسه آموزشی شامل جلسات وبیناری، جلسه برای خانواده‌ها، جلسات توجیهی و جلسات با حضور استاد، برگزار می‌شود و قرآن آموز پس از شرکت در این کلاس‌ها و اتمام دوره، در آزمون‌های پایان دوره جهت سنجش برای حضور در دوره مقدماتی، شرکت می‌کند و در صورت قبولی قرآن آموز در آزمون‌ها، به عنوان فراگیر "سطح یک" در موسسه قرآنی مجری طرح در استان پذیرش می‌شود.

رئیس گروه دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی گفت: دارالقرآن و عترت خراسان شمالی و موسسه فرهنگی و قرآنی جوانان بصیر بجنورد موسسات مجری طرح ملی تلاوت قرآن کریم شباب الرضا(ع) در استان هستند‌.

انتهای پیام