صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۷۷۰۳۳
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۶

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: هم‌اکنون ۶۳ بیمار به دلیل ابتلا به کووید۱۹ بستری هستند که از این تعداد ۸ بیمار در بخش ICU کرونا بستری بوده و ۴ بیمار پس از بهبودی مرخص شده‌اند و خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته، فوتی به دلیل کرونا در استان ثبت نشده است.

به گزارش ایکنا از اردبیل، علی محمدیان‌اردی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل، ۱۸ مردادماه، در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته، ۲۹۰ نفر به بیمارستانها و ۲۸ نفر به مراکز بهداشتی بصورت سرپایی مراجعه داشته و ۲۰ بیمار در مراکز درمانی استان بستری شدند.

وی افزود: در حال حاضر ۶۳ بیمار به دلیل ابتلا به کووید۱۹ بستری هستند که از این تعداد ۸ بیمار در بخش ICU کرونا بستری بوده و ۴ بیمار پس از بهبودی مرخص شده‌اند و خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته، فوتی به دلیل کرونا در استان ثبت نشده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل ادامه داد: از عموم هم استانی‌ها درخواست می‌شود از عادی‌انگاری بیماری خودداری کنند، دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کرده و استفاده از ماسک را فراموش نکنند.

محمدیان‌اردی تصریح کرد: همچنین افرادیکه بیش از ۶ ماه از آخرین دوز واکسن کرونا آنها گذشته است حتما جهت تزریق واکسن به مراکز اعلام شده مراجعه نمایند.

انتهای پیام