صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۸۰۵۷۲
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۸

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش فارس از افتتاح دبیرخانه تخصصی در‌ پژوهی کشور در این استان خبر داد.

به گزارش ایکنا از فارس، فرشید قاسمی، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش فارس امروز، 2 شهریورماه در اولین نشست تخصصی درس‌کاوی ایران گفت: درس‌کاوی و درس‌پژوهی موقعیت هم‌اندیشی بین مدرسان را افزایش و  یادگیری را بیشتر می‌کند.

وی با تأکید بر توجه بیشتر به پژوهش و آموزش عمیق بیان کرد: درس‌کاوی و درس‌پژوهی موقعیت هم‌اندیشی بین مدرسان را افزایش و یادگیری را بیشتر می‌کند.

قاسمی افزود: واکاوی تدریس، تحول در شیوه‌های پژوهش در کلاس درس، توانمندسازی معلمین و هم اندیشی و انتقال تجربه از محورهای این برنامه هستند.

درس‌پژوهشی و درس‌کاوی موثرترین راه آموزش است

پروفسور محمدرضا سرکار آرانی، استاد پداگوژی دانشگاه ناگویا ژاپن نیز در این نشست گفت: درس‌کاوی به معلمان کمک می‌کند درب کلاس‌های‌شان را به روی همدیگر باز کنند.

وی تصریح کرد: درس‌کاوی به معلمان کمک می‌کند از یکدیگر یاد بگیرند و راه‌های توجه به دانش‌آموزان و شوق یادگیری آن‌ها را پیدا کنند.

سرکار آرانی گفت: شناخت دانش‌آموزان و یادگیری معلمان از یکدیگر به هم‌پایه بودن با دانش‌آموز کمک می‌کند. این باعث می‌شود که دانش‌آموزان در یک شرایط بهتر یادگیری قرار بگیرند و فقط با تشویق، تنبیه و ابزار‌های انگیزشی بیرونی معلم، به رفع تکلیف پیش نرود.

استاد پداگوژی دانشگاه ناگویا ژاپن گفت: این باعث می‌شود دانش‌آموز خودش مسئله خود را پیدا کند و جهان خود را بسازد و با شوق و ذوق به یادگیری مستمر ادامه دهد.

انتهای پیام