صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۸۳۰۰۴
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۰
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه‌وبویراحمد:

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه‌وبویراحمد گفت: ۳۰ هزار بطری آب معدنی جهت توزیع بین زائران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در موکب شهدای مدافع حرم در مرز شلمچه تهیه شده است.

حجت‌الاسلام عباس نصیرالاسلامی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه‌وبویراحمد در گفت‌وگو با ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد اظهار کرد: 30 هزار بطری آب معدنی جهت توزیع بین زائران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در موکب شهدای مدافع حرم در مرز شلمچه تهیه شده است.

وی افزود: اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه‌وبویراحمد با همکاری اوقاف و امور خیریه استان بوشهر در قالب موکب شهدای مدافع حرم در مرز شلمچه به ارائه خدمات به زائران خواهد پرداخت.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه‌وبویراحمد بیان کرد: اسکان، توزیع شربت و آب معدنی، پذیرایی و خدمات بهداشتی و فرهنگی از جمله اقدامات این اداره‌کل در موکب شهدای مدافع حرم است. با اقدامات انجام شده موکب‌ شهدای مدافع حرم از ۱۵ تا ۳۰ شهریورماه به‌صورت ۲۴ ساعته در خدمت زائران اربعین حسینی خواهد بود.

حجت‌الاسلام نصیرالاسلامی گفت: اربعین حسینی کهکشانی بوده که خداوند متعال در آسمان تشیع قرار داده است و ما می‌توانیم با این کهکشان راه سعادتمندی را بهتر پیدا کنیم. اربعین، نگاهی مجدد به عاشوراست و مروری دوباره بر مضامین بلند خطبه‌های آتشین عقیله بنی هاشم زینب کبری(س) و اسیر آزادی بخش حضرت امام سجاد(ع) است.

انتهای پیام