صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۸۵۴۸۳
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۳

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان شیروان گفت: ۱۵ کاروان ثبت نامی پیاده در دهه آخر ماه صفر امسال از این شهرستان عازم مشهد الرضا می‌شوند.

حجت الاسلام کاظم حریف، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان شیروان، در گفت‌و‌گو گو با ایکنا، با اشاره به اعزام ۱۵ کاروان پیاده از شیروان در دهه آخر ماه صفر به مشهد مقدس، اظهار کرد: همه ساله کاروان‌های پیاده در دهه آخر ماه صفر از خراسان شمالی به ویژه شیروان عازم مشهد الرضا می‌شوند و امسال تاکنون ۱۵ کاروان پیاده‌روی در این اداره ثبت نام کردند که در مسجد تشرف هیئت‌های مذکور، ایستگاه‌های صلواتی در نظر گرفته شده و خدماتی به زائران ارائه می‌شود.

حریف بیان کرد: این کاروان‌ها طی مدت اقامت در مشهد در برنامه‌های معنوی که در حرم برگزار می‌شود شرکت می‌کنند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شیروان یادآور شد: این کاروان‌ها مسافت ۱۸۰ کیلومتری شیروان تا آستانه ثامن الحجج علیه السلام را به مدت ۸ روز و با پای پیاده طی خواهند کرد و در طول مسیر از خدمات مختلف فرهنگی و مذهبی بهره‌مند می‌شوند.

حریف، تعداد این زائران پیاده را حدود 2 هزار و 300 نفر اعلام کرد و گفت: پیاده رفتن زائر به حرم امام رضا(ع) نه تنها یک حرکت نمادین است بلکه ارزش ذاتی نیز دارد.

وی اظهار کرد: پیاده روی تنها کسب آمادگی جسمانی نیست؛ روح انسان در جریان پیاده روی تمرین می‌کند و آماده‌تر می‌شود؛ زیرا هر یک قدمی که انسان در این مسیر نورانی بر می‌دارد پاک کننده آلودگی‌ها است.

 

 

انتهای پیام