صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۸۵۶۸۸
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۲:۵۱

رئیس مجلس با انتشار مطلبی در فضای مجازی تأکید کرد: برخی از رسانه‌ها حرف‌های بنده را در خصوص ربوی بودن فعالیت بانک‌ها به صورت نادرست منتشر کردند.

به گزارش ایکنا، مهر نوشت: محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی، توضیحاتی در خصوص اظهارات اخیر خود در موضوع بانک‌ها ارائه داد.

وی با بیان اینکه برخی از رسانه‌ها حرف‌های بنده را در خصوص ربوی بودن فعالیت بانک‌ها به صورت نادرست منتشر کرده‌ند، گفت: رسانه‌ها در این خصوص شیطنت کردند و صحبت‌ها را تقطیع کرده و در کنار یکدیگر قرار دادند؛ اگر مطالب به‌صورت کامل منتشر می‌شد، تضادی در آن‌ها وجود نداشت.

قالیباف افزود: منظور بنده این بود که همه عقود و عملیات بانکی بدون ربا و مبتنی بر فقه اسلامی و احکام مراجع بوده و هیچ شکی در آن نیست، اما این موضوع را همه ما می‌دانیم که در مرحله آخر که در پیشخوان شعب بانک‌ها اقداماتی انجام می‌شود، عملاً بخشی از قراردادهایی که منعقد می‌شود، هم طرف بانک و هم مشتری می‌داند که مبلغ دریافتی در محل دیگری هزینه می‌شود. همچنین در بخش‌های دیگری مانند بازار سرمایه، بانک‌ها به‌گونه‌ای عمل می‌کنند و شبهاتی در این حوزه وجود دارد و نباید منکر آن شویم، البته باید دقت و توجه کنیم که این‌گونه رفتارها، زحمات شبکه بانکی را بی‌اثر می‌کند.

‎رئیس مجلس با تأکید بر اینکه بانک‌ها از مجموعه نقدینگی که در اختیار دارند، عملاً ۵۰ الی ۶۰ درصد آن را به بهانه‌های مختلف نگه‌ داشته و باقی آن را در چرخه فعالیت قرار می‌دهند، اظهار کرد: این امر در حالی است که مبالغی که در اختیار بانک‌هاست، سرمایه‌های مردم بوده و باید در چرخه اقتصاد قرار گیرد.

انتهای پیام