صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۸۶۴۵۱
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۸

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان گفت: میزبانی برگزاری جشنواره داستانهای کوتاه رضوی امسال بار دیگر به این سمنان واگذار شد.

به گزارش ایکنا از سمنان، فرشید فلاح، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، عصر روز گذشته، 27 شهریور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) امسال بار دیگر برگزاری این جشنواره به استان سمنان واگذار کرده است، گفت: فراخوان این جشنواره تا آبان ماه امسال منتشر می‌شود.

وی ادامه داد: امسال پانزدهمین دوره جشنواره داستانهای کوتاه رضوی برگزار می‌شود که در این راستا سمنان از ابتدا میزبان این جشنواره رضوی بوده و موفق شده 14 دوره این جشنواره را با موفقیت برگزار نماید.

فلاح  افزود: تلاش می‌شود بخش ویژه جشنواره داستان کوتاه رضوی به موضوع دفاع مقدس اختصاص یابد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان یادآور شد: سمنان به برکت برگزاری جشنواره‌های متعدد از جمله داستانهای کوتاه رضوی دارای ظرفیت‌های خوبی در عرصه داستان و فعالان این عرصه شده است.

به گفته وی در ١٤ دوره جشنواره ملی داستان کوتاه رضوی (کبوتر حرم) به میزبانی سمنان قریب ١١ هزار اثر داستان کوتاه و بلند به این جشنواره‌ها ارسال و مورد داوری قرار گرفته است.

انتهای پیام