صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۸۷۲۶۷
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۲

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان در آیین شکوفه‌های حسینی، از آغاز سال تحصیلی برای ۱۱۳ هزار دانش‌آموز پایه اول دبستان در استان خوزستان خبر داد.

به گزارش ایکنا از خوزستان، مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان، مسعود حمیدی نژاد امروز ۳۱ شهریورماه در آیین شکوفه‌های حسینی که در یکی از مدارس بهبهان برگزار شد، اظهار کرد: همزمان با سراسر کشور امروز ۱۱۳ هزار دانش آموز پایه اول ابتدایی، سال تحصیلی خود را آغاز کردند و به استقبال ماه مهر رفتند. 

وی در ادامه با تاکید بر اهمیت دوره ابتدایی در شکل گیری شخصیت تربیتی و علمی دانش آموزان، خاطرنشان کرد: بی شک یکی از بسترهای تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص تربیت دانش آموزان گام دومی، در تراز انقلاب اسلامی و از نسل شهید حاج قاسم سلیمانی دوره آموزش و پرورش ابتدایی است و باید آموزش والاترین آموزه‌های تربیتی را از دوره ابتدایی آغاز کرد. 

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان در پایان با تاکید بر ضرورت توجه بیشتر به ترویج فرهنگ مقاومت و ایثار در جامعه، توضیح داد: علم آموزی در جمهوری اسلامی یعنی تقویت جبهه مقاومت و آماده کردن نسلی مقاوم، معتقد و با ایمان و این مهم باید از دوران ابتدایی که دوره مهم و بنیادین در آموزش و پرورش است، شروع شود. 

انتهای پیام