صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۸۷۳۵۵
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۴۰۱ - ۰۲:۴۳

فرمانده سپاه ناحیه ثارالله(ع) شیراز با اشاره به افتخارات ایران اسلامی در دوران دفاع مقدس گفت: این پیروزی باعث شد که توطئه مشترک شرق و غرب به فرصتی برای اثبات توانمندی‌های اسلام و انقلاب و کشور جمهوری اسلامی ایران تبدیل شود.

به گزارش ایکنا از فارس، محمد بهادر علی‌پور، فرمانده سپاه ناحیه ثارالله(ع) شیراز، شامگاه پنج‌شنبه، 31 شهریورماه در جمع خبرنگاران ضمن گرامیداشت ایام هفته دفاع مقدس، گفت: دفاع مقدس مناسبتی است که تنها یک نام و عنوان نیست، بلکه یک غرور ملی است، چرا که هشت سال دفاع جانانه ملت غیور همیشه پر افتخاردر برابر تجاوز وحشیانه دشمن منشأ پیروزی پایان ناپذیری برای مردم سلحشور ایران شد.

وی افزود: این پیروزی باعث شد که توطئه مشترک شرق و غرب برای به زانو درآوردن ملت بزرگ ایران به شکستی بزرگ برای آن‌ها و به فرصتی برای اثبات توانمندی‌های اسلام و انقلاب و کشور جمهوری اسلامی ایران تبدیل شود.

علی‌پور با بیان اینکه برنامه‌های امسال هفته دفاع مقدس با شعار محوری «ما مقاوم هستیم» اجرایی می‌شود، افزود: عنوان برنامه‌هایی از قبیل دوره‌های آموزشی، تجلیل از پیشکسوتان، جانبازان و رزمندگان بسیجی، آبروی محله، نمایشگاه‌های دفاع مقدس، مسابقات کتابخوانی، یادواره‌های شهدا، نشست‌های بصیرتی، تیم‌های پزشکی برای ویزیت رایگان، اردوهای جهادی، اهدای جهیزیه و بسته‌های معیشتی، برگزاری اردوهای فرهنگی و نظامی و افتتاح کارگاه‌های اشتغالزایی در این ایام برگزار می‌شود.

فرمانده سپاه ناحیه ثارالله(ع) شیراز با تصریح اینکه این ناحیه قصد برگزاری بیش از 700 برنامه عمومی و شاخص را در سطح محدوده سرزمینی را دارد، گفت: با همکاری دستگاه‌های متولی فرهنگی و هنری در سطح محدوده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ثارالله(ع) این برنامه‌های شاخص و عمومی برگزار می‌شود.

انتهای پیام