صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۸۷۶۹۸
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۴

مدارس خراسان شمالی با حضور بیش از ۱۸۵ هزار دانش‌آموز بازگشایی شد.

به گزارش ایکنا از خراسان شمالی، امروز، دوم مهر ماه 1401، آئین نواختن زنگ مهر و مقاومت با حضور دانش‌آموزان، فرهنگیان و مسئولان در بجنورد و سایر شهرستان‌‌ها برگزار شد.
امسال بیش از ۱۸۵ هزار دانش‌آموز در کلاس‌های درس در استان خراسان شمالی حاضر می‌شوند که از این تعداد ۱۹ هزار و ۶۰۴ دانش آموز شامل۱۰ هزار و ۱۱۶ دانش آموز پسر و ۹ هزار و ۴۸۸ نفر دانش‌آموز دختر، کلاس اول هستند.
تعداد نوآموزان پیش‌دبستانی ۲ امسال نیز ۱۸ هزار و ۹۲۸ نفر است که از این تعداد ۹ هزار و ۶۷۸ نفر پسر و ۹ هزار و ۲۵۰ نفر دختر هستند.
همچنین تعداد دانش‌آموزان عشایری خراسان شمالی حدود ۱۰ هزار نفر است.
در بجنورد طی سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ ، ۱۹۴ مدرسه دو نوبته برپا خواهد شد، بطوریکه میانگین تعداد دانش‌آموزان در کلاس‌های درس در این استان ۲۲.۵ نفر است، اما میانگین تعداد دانش‌آموزان در شهر بجنورد به‌علت مسائلی همچون‌ مهاجرت بالا به ۳۶ تا ۴۰ نفر می‌رسد.
علاوه بر آن طی سال تحصیلی جدید یک هزار و ۱۷۴ کلاس چندپایه در خراسان شمالی برپا می‌شود و حدود ۱۵ هزار دانش‌آموز در مدارس چندپایه استان تحصیل خواهند کرد.
بیشترین مدارس چندپایه در منطقه شیروان و کمترین آن در شهرستان گرمه قرار دارد.
در مقطع ابتدایی در این استان حدود ۴ هزار کلاس درس برپا خواهد شد که یک هزار و ۱۷۴ کلاس به صورت چندپایه است.
این تعداد از کلاس های چند پایه در قالب ۶۰۰ مدرسه است.

انتهای پیام