صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۸۸۵۶۱
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۹

یادواره شهدای بخش مرکزی شهرستان دنا با حضور مسئولین استانی و شهرستانی در محل مسجد جامع امام علی(ع) شهر سی‌سخت برگزار شد.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، حمید خرمدل، فرمانده سپاه فتح کهگیلویه‌وبویراحمد شامگاه 6 مهرماه در جریان یادواره شهدای سی‌سخت در محل مسجد جامع امام علی(ع) این شهر، گفت: جایگاه رفیع شهدا به واسطه جوانمردی و از خودگذشتگی شهدایی است که رفتند و برای خاک و ناموس وطنشان جنگیدند.امروز ما ملت ایران میراث دار یک ارثیه بزرگ هستیم که باعث غرور ما ایرانی‌هاست و این میراث را که دشمنان دور تا دور آن را احاطه کرده‌اند، باید با جان و دل حفاظت کرد.

وی بیان کرد: در اغتشاشات اخیر یک موضوع را بهانه کردند و نوجوانان و جوانان ما را برای آشوب به خیابان‌ها کشاندند اما ملت کاملا هوشیار است و در مقابل این دسیسه‌ها با قدرت ایستاده است.

فرمانده سپاه فتح کهگیلویه‌وبویراحمد یادآور شد: دفاع همچنان باقی است و تمام نشده است، در فضای مجازی دشمن نقشه‌های زیادی برای ما طراحی می‌کند ما باید در مقابل این توطئه‌ها با هوشیاری کامل عمل کنیم و نگذاریم نقشه‌های شوم و پلیدشان عملی شود.

انتهای پیام