صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۸۹۹۵۶
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۲

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه‌وبویراحمد با اشاره به توجه جدی به برگزاری نماز جماعت در مدارس، گفت: زنگ نماز در ۳ هزار مدرسه استان نواخته شد.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان، آیت‌الله سیدنصیر حسینی، نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه‌وبویراحمد روز گذشته، 13 مهرماه در آئین نواختن زنگ نماز در استان، با اشاره به اهمیت نماز و حجاب، گفت: دین اسلام بر پایه نماز و حجاب بنا شده و امروز دشمنان این مرز و بوم می‌خواهند با حمله به این ستون‌های مستحکم، اسلام را خدشه دار کنند که البته این تلاش امری بیهوده و ناممکن است.

وی خطاب به دانش‌آموزان، افزود: اساس تعلیم و تربیت شما بر محور اخلاص و بندگی ذات مقدس پروردگار است و باید در خط بندگی و مسیر تکامل در عبودیت پروردگار تحصیل کنید.

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه‌وبویراحمد ادامه داد: حضور دانش‌آموزان در مساجد و نمازخانه مدارس برای اقامه نماز و توجه آنان به نماز در مدارس باعث پیشرفت‌های علمی، فرهنگی و اقتصادی در جامعه می‌شود.

همچنین، حسنعلی عزت‌خواه، مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه‌وبویراحمد نیز در این آیین معنوی گفت: مجموعه برنامه‌های تربیتی آموزش و پرورش شامل جشن تکلیف، گفتمان‌های دینی، پیوند مسجد، خانه و مدرسه و زنگ نماز است.

وی با اشاره به نواختن زنگ نماز در 3 هزار مدرسه استان، از دانش‌آموزان و معلمان خواست که توجه جدی به برگزاری نماز جماعت در مدارس داشته باشند.

انتهای پیام