صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۹۲۲۲۰
تاریخ انتشار : ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۲

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان با تأکید بر ضرورت عینیت بخشیدن به جهاد تبیین و ارتقای معنویت نیروهای مسلح، گفت: باید تمام تلاش خود را به کار گیریم تا نقش کم‌نظیر تبلیغات دینی در اقتدار نیروهای مسلح را به نمایش بگذاریم.

به گزارش ایکنا از هرمزگان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد عبادی‌زاده، نماینده ولی‌فقیه در استان، امروز، 24 مهرماه، در دیدار رئیس عقیدتی سیاسی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی نشانه ایمان است، اظهار کرد: نهاد عقیدتی سیاسی در نیروهای مسلح قدرت نرم کشور را افزایش می‌دهند و نیروی مسلح نیز تولید قدرت در سطح جهان را در پیش گرفته‌ که نتیجه آن‌ را در سطح جهان می‌بینیم.

وی افزود: امروز اگر بخواهیم ظرفیت‌های نظامی خود را تقویت کنیم، بهترین ابزار ایمان است چراکه ایمان همواره در کنار قدرت جسم، قدرت روح می‌آورد و تقویت قدرت روحی یک رزمنده در کنار ایمان معنا پیدا می‌کند. راه‌اندازی عقیدتی سیاسی در ارتش جمهوری اسلامی ایران بسیار هوشمندانه بود؛ یعنی امام راحل نیاز معنویت در میان رزمندگان را دیدند و هوشمندانه برای آن برنامه‌ریزی و طراحی کردند.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان عنوان کرد: دشمن در تلاش است که نیروهای مسلح کشور را درگیر و معطل شرایطی کند تا به اهداف خود دست یابد اما نمی‌دانند که نیروهای مسلح ایران آزموده شده‌اند و حضور مؤثرشان از آب‌های مدیترانه گرفته تا آب‌های بین‌الملل آمریکای لاتین دیده می‌شود.

عبادی‌زاده با بیان اینکه رژیم صهیونیستی در محاصره کامل قرار دارد، تصریح کرد: چه در حوزه زمین و چه در حوزه دریا رژیم صهیونیستی در محاصره کامل قرار دارد و دچار یک سردرگمی شدیدی شده است. ارتش و سپاه ۲ بال قدرت جمهوری اسلامی هستند. این اغتشاشات برای جلوگیری از اقتدار ملت ایران در سطح بین‌المللی است؛ چراکه ایران نقش مهمی در تحولات بین‌المللی ازجمله اروپا ایفا می‌کند.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان بیان کرد: هر کشوری در هرکجای دنیا و جزو هر سازمانی که باشد اگر تهدیدی برای ایران ایجاد کند، به صورت عملی پاسخ آن را خواهیم داد و این موضوع نقطه اوج اقتدار انقلاب اسلامی است. تلاش کنیم جهاد تبیین را عینیت ببخشیم و بعد معنویت نیروهای مسلح را ارتقاء دهیم و نقش کم‌نظیر تبلیغات دینی را به نمایش بگذاریم.

عبادی‌زاده اظهار کرد: وقتی خط رسانه‌ای دشمن را نگاه می‌کنیم، مشخص است که رسانه‌های خارجی از فعالیت حرفه‌ای رسانه‌ای به شدت دور هستند و وارد جنگ روانی شده‌اند.

حجت‌الاسلام جعفر صمدی، رئیس عقیدتی سیاسی نیروی دریایی ارتش جمهور اسلامی نیز در این دیدار عنوان کرد: نهاد عقیدتی سیاسی در ۲۴ مهر سال ۱۳۵۸ به دستور امام خمینی (ره) برای تقویت روحیه معنویت نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران تأسیس شد.

وی در پایان یادآور شد: بخشی از ثمرات سازمان عقیدتی سیاسی، پرورش بیش از ۱۶ هزار حافظ قرآن کریم بین کارکنان و خانواده‌های ارتشی پرورش داده شده است. ۷۲۶ مسجد در پادگان‌های ارتش ساخته شده و فعالیت‌های فرهنگی، هنری و عقیدتی در سطح گسترده بین نیروهای ارتش در حال برگزاری است.

انتهای پیام