صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۹۲۲۵۸
تاریخ انتشار : ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۱

دبیر کنگره بین‌المللی میرزا کوچک جنگلی از گروه‌های مختلف فرهنگی و هنری سراسر کشور برای ارائه طرح‌‌ و ایده‌ تولید آثار مرتبط با تبیین شخصیت سردار جنگل دعوت کرد و گفت: اجرای ۷۰ نوع ویژه‌برنامه برای برگزاری این کنگره پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش ایکنا از گیلان به نقل از روابط عمومی اداره‌کل ارشاد گیلان، رضا ثقتی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان میرزا کوچک را شخصیتی هویت‌ساز، تاریخ‌ساز و تمدن‌ساز دانست و با اشاره به برگزاری کنگره بین‌المللی پاسداشت این روحانی شهید و بزرگداشت نهضت جنگل در آذرماه امسال، اظهار کرد: از گروه‌های فرهنگی و هنری سراسر کشور دعوت می‌شود طرح و ایده‌های‌ تولید آثار مرتبط با تبیین شخصیت میرزاکوچک را به دبیرخانه کنگره ارائه کنند.

وی با یادآوری برگزاری اجلاسیه تهران این کنگره بزرگ با حضور شخصیت‌های برجسته ملی و محققان و تاریخ‌پژوهان در برج میلاد تهران، مشارکت فعالان فرهنگی و هنری را در هرچه باشکوه‌تر و غنی‌تر برگزاری دیگر اجلاسیه‌های این کنگره مؤثر دانست.

دبیر کنگره بین‌المللی میرزا کوچک به پیش‌بینی اجرای ۷۰ نوع ویژه‌برنامه برای برگزاری این کنگره اشاره کرد و گفت: کنگره ملی تئاتر خیابانی، کنگره ملی شعر، رونمایی از ۴۰ عنوان کتاب، تور میرزاشناسی، اجلاسیه‌های میرزا، همایش علمی میرزاکوچک، جایزه ادبی میرزا، ساخت فیلم‌های کوتاه و مستند و ارکستر سمفونی میرزاکوچک از جمله ویژه‌برنامه‌های این کنگره است.

ثقتی بهره‌مندی از ظرفیت‌های والای فرهنگی و هنری و همیاری هنرمندان فرهیخته سراسر کشور برای ارائه طرح و ایده‌های تولید آثار مرتبط با تبیین شخصیت میرزاکوچک را مورد تأکید قرار داد.

انتهای پیام