صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۹۲۴۵۴
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۲

اختتامیه جشنواره «صبر» ویژه دانش‌آموزان گلستانی با حضور رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور و جمعی از مسئولان روزگذشته، ۲۴ مهرماه در سالن آمفی تئاتر شورای حل اختلاف و تجدید نظر گلستان برگزار شد.

به گزارش ایکنا از گلستان، اختتامیه جشنواره «صبر» ویژه دانش‌آموزان گلستانی با حضور رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور، رئیس کل دادگستری گلستان مدیر کل آموزش و پرورش گلستان و دیگر مسئولین روز گذشته، 24 مهرماه در سالن آمفی تئاتر شورای حل اختلاف  و تجدید نظر گلستان برگزار شد.  

کارشناس قرآن عترت و نماز اداره آموزش و پرورش گلستان و مدیر اجرایی این جشنواره گفت: جشنواره صبر با موضوعات رضایت، بخشایش‌، صلح با همکاری ستاد صبر استان و اداره‌کل آموزش و پرورش گلستان در سامانه فضای مجازی شاد برگزار شد.

خدادی تصریح کرد: این جشنواره با محوریت ترویج فرهنگ صلح و سازش کودک و نوجوانان، گسترش و ترویج صلح و دوستی، تقویت احترام به امنیت تفاهم و مهروری، ترویج فرهنگ‌پذیری حق از راه درست و تعیین آثار مثبت عذرخواهی و پیشگیری از حل اختلاف در سه قالب موشن گرافی، پادکست و ویدئوکست برگزار شد.

 مدیر اجرایی جشنواره صبر با بیان‌ اینکه 250 اثر به دبیرخانه این جشنواره در آزادشهر ارسال شد که 9 نفر از دانش آموزان و ۲ اثر از فرهنگیان حائر رتبه‌های برتر شدند، تصریح کرد: در رشته پادکست نازنین غیاث نوکنده از بندگز، ستایش سعادت خندان از گالیکش و علیرضا موسوی خسروی از گالیکش  به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم در بخش پادکست را کسب کردند.

خدادی به نفرات برتر در بخش‌های موشن‌گرافی و ویدئوکست اشاره کرد وگفت: در بخش موشن‌گرافی اسماعیل تنیا، النا طاهری فرد و حامی رسولی به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.

وی افزود: در بخش ویدئوکست آرشام مافندابی، شایان شعربافیان  و محمدرضا کمی  به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم این بخش از جشنواره را کسب کردند و در بخش فرهنگیان نیز امیرحسین نجفی و مهدی پیری رتبه‌های اول رشته ویدئوکست و پادکست را کسب کردند.

در این مراسم از نفرات برتر جشنواره با اهدا جوایز ارزنده، تندیس و لوح سپاس تقدیر بعمل آمد.

 

 

 

انتهای پیام