صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۹۳۴۳۶
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۳

مسئول اداره قرآن، عترت و نماز اداره کل آموزش و پرورش استان یزد از آغاز فعالیت نهمین دوره جشنواره فرهنگی هنری «بیعت در غربت» با رویکرد مهدویت ویژه دانش‌آموزان دختر مقطع متوسطه خبر داد.

سعید غفاریان، مسئول اداره قرآن، عترت و نماز اداره کل آموزش و پرورش استان یزد در گفت‌وگو با ایکنا از یزد با اشاره به آغاز فعالیت نهمین دوره جشنواره فرهنگی هنری «بیعت در غربت» در این استان اظهار کرد: این جشنواره با رویکرد مهدویت ویژه دانش‌آموزان دختر دبیرستان‌های دوره اول، دوم و هنرستان‌ها برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: دانش آموزان دختر مدارس یاد شده، در سراسر استان می‌توانند با ثبت‌نام در رشته‌های مختلف هنری همچون نقاشی، طراحی، خوشنویسی، مینیاتور، معرق، سرود، تواشیح، حفظ ادعیه مهدوی و ... با یکدیگر به رقابت بپردازند.

غفاریان با اشاره به اینکه ثبت‌نام و دریافت آثار تا 29 دی ماه سال جاری ادامه خواهد داشت گفت: علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به مربیان و معاونان پرورشی مدارس نسبت به ثبت‌نام در این جشنواره اقدام کنند.

انتهای پیام