صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۹۶۴۲۴
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۸

حرم‌بانو ابراهیمی مادر شهیدان علیرضا و محمدرضا نافعی پس از سال‌ها تحمل دوری از فرزندان شهیدش آسمانی شد.

به گزارش ایکنا، مرحومه حرم‌بانو ابراهیمی مادر شهیدان والامقام علیرضا و محمدرضا نافعی از شهدای شهرستان ورامین دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.

پیکر این مادر والامقام عصر روز سه‌شنبه با بدرقه مردم قدرشناس و ولایت‌مدار شهرستان ورامین تشییع و در گلزار شهدای حسین رضای این شهرستان به خاک سپرده شد.

همچنین مراسم بزرگداشت این اسوه صبر و استقامت عصر پنجشنبه ساعت 15 در جوار آرامگاه ابدی‌اش برگزار می‌شود.

شهید علیرضا نافعی، سوم شهریور سال ۱۳۴۲ در شهرستان شوشتر چشم به جهان گشود. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. این شهید گرانقدر نهم مهر سال ۱۳۶۱ در سومار توسط نیروهای عراقی به شهادت رسید. مزار وی در گلستان شهدای شهرستان ورامین قرار دارد.

شهید محمدرضا نافعی یکم مرداد سال ۱۳۴۱ در شهرستان شوشتر به دنیا آمد. به عنوان سرباز ژاندارمری در جبهه حضور یافت. این شهید گرانقدر پنجم آذر سال ۱۳۶۱ در دهلران توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت ترکش خمپاره به شهادت رسید. مزار وی در گلزار شهدای شهرستان ورامین قرار دارد.

انتهای پیام