صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۹۶۵۲۰
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۱

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان از برگزاری جشنواره سراسری علمی، پژوهشی، هنری و ادبی نماز با عنوان «فجر تا فجر» در هرمزگان، هم‌زمان با سراسر کشور خبر داد.

به گزارش ایکنا از هرمزگان، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان،اسماعیل جهانگیری، مدیرکل این نهاد، امروز، 11 آبان ماه، اظهار کرد: جشنواره سراسری علمی، پژوهشی، هنری و ادبی نماز با عنوان «فجر تا فجر» در هرمزگان، هم‌زمان با سراسر کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: مخاطبان این جشنواره در حوزه کودکان و دانش آموزان سنین 3 تا 18 سال و در حوزه بزرگ‌سالان افراد 18 سال به بالا بوده و شامل اقشار مختلفی چون دانشجویان، طلاب، فرهنگیان، هنرمندان، پژوهشگران، اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه، فرهنگیان و مربیان است.

جهانگیری در پایان یادآور شد: دبیرخانه استانی جشنواره واقع در ستاد اقامه نماز استان هرمزگان بوده و علاقه‌مندان تا 20 آذرماه 1401 فرصت دارند از طریق سامانه noor.namaz.ir نسبت به ثبت‌نام و ارسال آثار خود در بخش‌های فرهنگی و هنری، ادبی، علمی و پژوهشی، طرح‌های گرافیکی و سرگرمی و آموزشی اقدام کنند.

انتهای پیام