صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۹۶۶۷۶
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۰
از سوی خانه فرهنگ فرشته آزادی؛

به مناسبت روز ملی مبارزه با استکبار، محصول مجازی «حکیمانه» از سوی خانه فرهنگ فرشته آزادی تولید و در فضای مجازی منتشر می‌شود.

به گزارش ایکنا، به مناسبت سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان پیرو خط امام(ره)، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش‌آموز، محصول فیلم نوشته با موضوع فرازی از سخنرانی مقام معظم رهبری تولید شده است.

محصول مجازی «حکیمانه» در شبکه نشر منطقه 14 و همچنین، صفحه مجازی خانه فرهنگ فرشته آزادی در روبیکا به نشانی fereshtehazadi_kh14 و همچنین، آپارات به نشانی fereshtehazadi.kh14 قابل مشاهده است.

یادآور می‌شود، علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌تواند به خانه فرهنگ فرشته آزادی واقع در بزرگراه شهید محلاتی، خیابان شهید شاه‌آبادی، میدان امام حسن مجتبی(ع)، خیابان فرشته آزادی نبش بن بست شهید معصوم شاهی مراجعه کنند.

انتهای پیام