صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۹۶۷۱۲
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۴

رئیس کمیته امداد شهرستان قشم گفت: ۵۵ فقره جهیزیه به مناسبت ولادت با سعادت امام حسن عسکری(ع) به نوعروسان تحت پوشش این نهاد اهدا شد.

به گزارش ایکنا از هرمزگان، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان، رضا تارک، رئیس کمیته امداد شهرستان قشم، امروز، 12 آبان، اظهار کرد: ۵۵ فقره جهیزیه هم‌زمان با ولادت با سعادت حضرت امام حسن عسکری (ع) به نوعروسان تحت پوشش این نهاد در بخش‌های مرکزی، حرا و شهاب این جزیره اهدا شد.

وی افزود: جهیزیه‌های اهدا شده به این نوعروسان شامل یک دستگاه یخچال، یک دستگاه تلویزیون، یک دستگاه اجاق‌گاز و یک دستگاه لباسشویی است که برای هر جهیزیه مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال هزینه شده است. ارزش تمام جهیزیه‌های اهدا شده به نوعروسان تحت پوشش این نهاد درمجموع بیش از ۱۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که از محل اعتبارات کمیته امداد و بنیاد مستضعفان تأمین و به نوعروسان اهدا شد تا در اول زندگی با مشکل روبرو نشوند.

تارک عنوان کرد: این تعداد جهیزیه با هدف تحکیم بنیاد خانواده، ترویج ازدواج آسان و رشد جمعیت در بین این ۱۱۰ زوج جوان توزیع شده است که مشارکت مردم و خیران نیز در تأمین جهیزیه موجب ترویج فرهنگ ازدواج در بین جوانان و کمک به نیازمندان می‌شود.

وی یادآور شد: واریز ماهانه کمک معیشت، اهدای جهیزیه و کمک‌های نقدی به زوجین تحت حمایت، پرداخت وام قرض‌الحسنه، کمک به پرداخت اقساط معوقه وام‌های دریافت شده، تسهیلات سربازی به فرزندان خانواده، پرداخت اجاره مسکن، تأمین لوازم ضروری زندگی و کمک‌ هزینه تحصیلی به دانش آموزان و دانشجویان بخشی از دیگر خدمات این نهاد حمایتی به مددجویان شهرستان مرزی قشم است.

انتهای پیام