صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۹۶۹۲۵
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۲

امام جمعه میامی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران نماد استکبارستیزی در دنیاست، گفت: آمریکا هرگز دست از دشمنی با اسلام و ملت ایران برنخواهد داشت.

به گزارش ایکنا از سمنان، حجت‌الاسلام محمد عزیزی، امام جمعه میامی، امروز، 13 آبان در خطبه‌های نماز جمعه این شهر، با اشاره به سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، گفت: اگر آن روز چالش با آمریکا بر سر رسوا کردن لانه جاسوسی بود، امروز چالش با آمریکا بر سر برچیدن بساط نفوذ است.

وی ادامه داد: حضور مردم نشان داد که ملت ما در استکبار ستیزی همواره در صف اول است که در این راستا آمریکایی‌ها نشان دادند که در این اغتشاشات اخیر دست داشته و تلاش دارند تا با ملت ایران اسلامی به مبارزه برخیزند.

امام جمعه میامی با تأکید بر اینکه آمریکایی‌ها می‌خواستند حکومت‌های دست نشانده آنها در اقصی نقاط دنیا به خصوص در ایران بر سر کار باشد اما انقلاب اسلامی مقابل این ایده ایستاد اظهار کرد: انقلاب اسلامی مشارکت مردم را در مسائل سیاسی مانند حضور در صحنه استکبار ستیزی به اوج رساند و این مردم نشان دادند که اهل استکبار‌ستیزی هستند.

حجت‌الاسلام عزیزی با بیان اینکه انقلاب اسلامی نماد افتخار آمیز ایستادگی در برابر مستکبران و در راس آنها آمریکاست یادآور شد: این موضوع باعث شده تا این کشور دشمنی خود را با ملت ایران اسلامی داشته باشد.

به گفته وی انقلاب اسلامی نماد استکبار‌ستیزی در دنیاست و بر این اساس امروز آمریکایی‌ها سعی دارند تا کشورشان را زیبا جلوه دهند اما این‌طور نیست.

انتهای پیام