صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۹۷۱۹۳
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۷
بنی‌آدم خبر داد:

مسئول مجمع خیرین مدرسه‌ساز شهر تهران از افتتاح 80 مدرسه جدیدالاحداث از سوی خیران در نقاط مختلف شهر تهران خبر داد.

نعمت بنی‌آدم، مسئول مجمع خیرین مدرسه‌ساز شهر تهران در گفت‌وگو با ایکنا، در رابطه با برنامه‌های جدید این مجمع در سطح شهر تهران، اظهار کرد: در حال حاضر تعداد 80 مدرسه در شهر تهران آماده بهره‌برداری و افتتاح است که این برنامه به تدریج تا پایان آذر سال جاری در نقاط مختلف تهران اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: از این تعداد تاکنون 30 مدرسه افتتاح شده و مابقی مدارس نیز تا پایان ماه آینده با حضور مسئولان آموزش و پرورش و مجمع خیرین مدرسه‌ساز افتتاح خواهد شد.

مسئول مجمع خیرین مدرسه‌ساز شهر تهران با بیان اینکه این مدارس با همکاری و مشارکت خیرین و سازمان نوسازان مدارس وزارت آموزش و پرورش احداث شده و آماده بهره‌برداری است، گفت: احداث هر مدرسه به طور میانگین مبلغ پنج میلیارد تومان هزینه داشته است که هزینه احداث 80 مدرسه نیز مبلغی در حدود 400 میلیارد تومان خواهد شد.

بنی‌آدم در پایان بیان کرد: فردا یکشنبه، 15 آبان‌ماه نیز دو مدرسه جدید با حضور مسئولان مجمع خیرین مدرسه‌ساز و سازمان نوسازی مدارس در مناطق 7 و 10 تهران افتتاح خواهد شد.

انتهای پیام