صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۹۷۵۴۳
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۴

مدیرکل مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ساحت‌های ششگانه تربیتی سند تحول بنیادین در مدارس غیردولتی در دستور کار قرار دارد، افزود: برگزاری نماز جماعت با دعوت از روحانیون، حفظ قرآن کریم، برگزاری جشنواره سرور دانش آموزی، انجام جشن تکلیف برای دختران ابتدایی و ... از برنامه‌های این مدارس است.

به گزارش ایکنا از فارس، اسماعیل شاه آبادی فراهانی، مدیرکل مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش امروز، 15 آبان در گردهمایی رؤسای ادارات مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی آموزش و پرورش قطب پنج کشور که در شیراز برگزار شد، گفت: سند راهبردی سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی غیر دولتی، طبق اسناد بالادستی مانند سند تحول بنیادین، منویات رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی)، بیانیه گام دوم انقلاب، ویژه حوزه غیر دولتی و همراه با اعمال نظر اندیشمندان نوشته و برش‌هایی از این سند هم برای دوره 4 ساله هدف‌گذاری شده است.

وی با اشاره به سند سازمان مدارس غیر دولتی ادامه داد: این سند نخستین تاثیر خود را بر الگوی شهریه مدارس غیر دولتی خواهد گذاشت و باید فعالیت دقیق مدارس در سامانه سیدا به ثبت برسد و کارشناسان حوزه ستادی نظارت دقیق و مستمری بر آن داشته باشند.

شاه آبادی فراهانی با تاکید بر اینکه نظارت بر انجام برنامه‌های مدارس غیردولتی که در تعیین شهریه هر مدرسه هم تاثیرگذار است باید از سوی کارشناسان انجام شود، اظهار کرد: شهریه هر مدرسه طبق رتبه آن مدرسه تعیین خواهد شد.

وی با بیان اینکه ساحت‌های ششگانه تربیتی سند تحول بنیادین در مدارس غیردولتی در دستور کار قرار دارد، افزود: برگزاری نماز جماعت با دعوت از روحانیون، حفظ قرآن کریم، برگزاری جشنواره سرور دانش آموزی، انجام جشن تکلیف برای دختران ابتدایی و ... از برنامه‌های این مدارس است.

مدیرکل مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش از برگزاری جشنواره اصلی سرود در 22 بهمن در این مدارس خبر داد و گفت: مدارس از اکنون فعالیت خود را شروع کرده‌اند.

هادی عابدی، مدیرکل امور شوراهای وزارت آموزش و پرورش نیز در این گردهمایی گفت: سه هزار و ۳۸۳ مدرسه هیئت امنایی در سطح کشور داریم که کیفیت‌بخشی به فعالیت این مدارس در اولویت قرار دارد.

وی از نظارت سیستمی بر فعالیت مدارس هیئت امنایی در سطح کشور خبر داد و افزود: با شورای سیاست‌گذاری مناطق آزاد کشور، تفاهم‌نامه منعقد کرده‌ایم و از آنجا که شمار افراد بازمانده از تحصیل در این مناطق زیاد است رسیدگی به وضعیت آموزشی این دانش‌آموزان در اولویت قرار دارد.

ایرج شاه ملکی، مدیرکل مراکز آموزش از راه دور وزارت آموزش و پرورش هم در این گردهمایی با اشاره به نظارت بر این مدارس و مراکز بیان کرد: کرونا منجر به بازماندگانی از تحصیل شد.

وی تصریح کرد: نظارت بر مدارس هیئت امنایی دردستور کار شوراهای آموزش و پرورش در سطح استان‌ها و شهرستان‌ها و ‌مناطق قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام