به گزارش ایکنا از کرمانشاه، سردار بهمن ریحانی، فرمانده سپاه نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه امروز ۱۶ آبان در نشست با اصحاب رسانه رسالت خبرنگار را جهاد تبیین دانست و اظهار کرد: در شرایط امروز جهاد تبیین راهبرد اصلی در برابر توطئه دشمنان است.
وی افزود: خبرنگاران حلقه اتصال بین مردم و مسئولان هستند و اصحاب رسانه با قلم منصف خود کمکاریهای مسئولان و مشکلات مردم را منعکس کنند.
ریحانی با بیان اینکه مشکلات موجود را قبول داریم و آن را انکار نمیکنیم، گفت: مسئولان باید انتقاد سازنده را بپذیرند و در راستای حل مشکلات قدم بردارند.
فرمانده سپاه نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه به اغتشاشات اخیر نیز اشاره کرد و گفت: دشمنان پیشرفت و اساساً ایران قوی را نمیخواهند و قصد دارند تا با منزوی کردن ایران در زمینه اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بر کشور مسلط شوند، چون معتقدند اگر به ایران فرصت داده شود جغرافیای هندسی امپراتوری آنها کوچک و از بین میرود.
ریحانی با بیان اینکه دشمن با تمام توان برای دلزده کردن مردم و ترویج نافرمانی مدنی تلاش کرد، افزود: دشمن از هر ابزاری از ثروت تا رسانه بهره گرفت تا تنور اغتشاش و بحران در کشور گرم بماند و به خیال خود میخواهند پایههای نظام را سست کنند، اما مردم ایران هوشیار هستند و این بار نیز شکست خواهند خورد.
وی در پایان با اشاره به اینکه دشمن ۴۳ سال است که با نظام مقدس اسلامی دشمنی دارد، اظهار کرد: با روی کار آمدن دولت مردمی دشمنان ملت ایران ناامید و متوجه شدند دولت سیزدهم پیرو ولایت فقیه است.
انتهای پیام