صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۹۷۸۸۳
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۰۸:۱۲

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه گچساران گفت: مرحوم حاج فریدون کرمی از اهالی روستای ماهور باشت این شهرستان یک باب منزل مسکونی در شهر دوگنبدان را برای کمک به نیازمندان وقف کرد.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل اوقاف استان، الله‌ کس نجیبی‌فر، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه گچساران روز گذشته، 17 آبان‌ماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: مرحوم حاج فریدون کرمی از اهالی روستای ماهور باشت شهرستان گچساران یک باب منزل مسکونی در شهر دوگنبدان را برای کمک به نیازمندان وقف کرد.از محل این موقوفه لباس گرم بین دانش آموزان نیازمند به ارزش صد میلیون ریال توزیع شد.

وی گفت: این کار در قالب طرح قرار دوازدهم انجام شده است.همچنین بخشی از درآمد این موقوفه نیز برای بازسازی و مرمت مسجد روستای ماهور باشت هزینه می‌شود.

انتهای پیام