صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۹۹۱۸۳
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۷
به مناسبت هفته کتاب؛

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کرمانشاه با اشاره به ترویج فرهنگ مطالعه و تلاش متولیان امور در سطح جامعه در این راستا، گفت: ۵۰۰ برنامه در هفته کتاب و کتابخوانی در استان کرمانشاه برگزار می‌شود.

معصومه حسنی‌خونسار، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه از اجرای ۵۰۰ عنوان برنامه در کتابخانه‌های عمومی کرمانشاه به مناسبت هفته کتاب برگزار می‌شود، اظهار کرد: ۲۴ تا ۳۰ آبان هفته کتاب را با شعار «ما همانیم که می‌خوانیم» را پیش‌رو داریم که ۵۰۰ عنوان برنامه در سطح کتابخانه‌های استان به این مناسبت پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به اینکه ترویج فرهنگ مطالعه را باید از خودمان آغاز کنیم، افزود: متولیان امر باید با دید وسیع، دغدغه این مبحث را داشته باشند.

حسنی‌خونسار با اشاره به اهمیت فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، گفت: کمبود‌های فرهنگی در این حوزه در جامعه داریم که نیازمند فرهنگسازی برای توجه ویژه به آن است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه در پایان به برخی از برنامه‌های این هفته در استان از جمله برگزاری پویش‌های متنوع و متعدد، نشست‌های کتابخانه‌ای، برگزاری مراسم ویژه با محور کتاب با حضور نویسندگان، برگزاری بازدید‌های کتابخانه‌ای، معرفی کتاب، عضویت رایگان در کتابخانه‌های عمومی استان از ۲۴ تا ۲۷ آبان‌ماه، بخشودگی دیرکرد کتاب‌های کتابخانه‌ها در طول هفته کتاب و تدوین و ارائه بسته‌های مطالعاتی در موضوعات مختلف اشاره کرد.

انتهای پیام