صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۹۹۲۱۰
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۳
برای حضور در فیلم فجر

«44 روز» عنوان فیلمی به کارگردانی مهدی نقویان و تهیه‌کنندگی حبیب‌الله بهمنی با موضوع انقلاب اسلامی است.

حبیب‌الله بهمنی، کارگردان و تهیه‌کننده سینما، در گفت‌و‌گو با ایکنا، گفت: فیلم سینمایی «44 روز» تا ده روز آینده جلوی دوربین خواهد رفت. این کار اثری انقلابی و سیاسی است که در آن به انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن و همچنین عنادها با آن پرداخته خواهد شد. کارگردانی و نویسندگی این فیلم بر عهده مهدی نقویان است.

وی افزود: این فیلم انقلابی در تهران جلوی دوربین خواهد رفت و قرار است در صورت آماده شدن برای اولین بار در جشنواره فیلم فجر روی پرده رود. اکنون در حال انتخاب گروه بازیگران و دیگر عوامل فیلم هستیم.

این کارگردان تاکید کرد: این کار تلاش می‌کند که نگاهی جدید به انقلاب داشته باشد. تولید فیلم‌های انقلابی باید از اولویت‌های سینما باشد چون با تحریفاتی که پیرامون تاریخ انقلاب صورت می‌گیرد ساخت چنین کارهایی از واجبات است.

انتهای پیام