صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۹۹۸۲۳
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۲

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه از شهدای روحانی به عنوان پیشتازان انقلاب اسلامی یاد کرد و گفت: جدال بین حق و باطل تمام شدنی نیست جنگ حق و باطل تمام شدنی نیست، زیرا ماهیت آن در هر دوره به شکلی دیگر است، گروهی با این راه مستقیم می‌جنگند امام باید دانست خلقت تسلیم در برابر حق است و لذا جدال بین راه حق و روش باطل همواره بوده و استمرار خواهد داشت.

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، آیت‌الله مصطفی علما، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه امروز ۲۴ آبان در کنگره شهدای روحانی استان که با حضور روحانیت و برخی از مسئولان اجرایی برگزار شد، اظهار کرد: شهدای روحانی به عنوان پیشتازان انقلاب اسلامی هستند.

وی با اشاره به اینکه جدال بین حق و باطل تمام شدنی نیست، افزود: جنگ حق و باطل تمام شدنی نیست و ماهیت آن در هر دوره به شکلی دیگر است و گروهی با این راه مستقیم می‌جنگند، اما باید دانست اساس خلقت تسلیم در برابر حق است لذا جدال بین راه حق و روش باطل همواره بوده و ایتمرا خواهد داست.

امام جمعه کرمانشاه با بیان اینکه اساس حلقت و آفرینش ما توأم با سلامت است، گفت: باید در پیشبرد اهداف خودمان پافشاری کنیم، زیرا وقتی هدف الهی باشد، مقدس است.

آیت‌الله علما تصریح کرد: امروز ما اساس حرفمان این است که اسلام ناب شکست‌ناپذیر است و هیچکس نمی‎‌تواند آن را مخدوش کند، زیرا با واقعیت نمی‌توان جنگید.

وی یادآور شد: باید واقف باشیم وقتی در راه هدف درست حرکت کرده و به تکلیف عمل کنیم، شکست هم پیروزی است و اهداف الهی هیچگاه شکست ندارد، چون ماهیت این هدف دفاع از سلامت و کرامت انسانی است.

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه تصریح کرد: اساس انقلاب اسلامی است که سراسر جامعه سلامت باشد، کرامت باشد، زیرا اگر اقتدا به سلام کنیم همیشه موفق هستیم.

وی با مهم توصیف کردن نهضت روحانیت، تأکید کرد: یک روحانی پیرمرد می‌تواند دنیا را تکان دهد و به شرق و غرب نهیب بزند و دنیا را متأثر از اندیشه اسلامی خود کند.

آیت‌الله علما در پایان اظهار کرد: باید بدانیم به رغم برخی مشکلات انقلاب اسلامی پیشتاز و با قدرت به سوی آینده در حرکت است.

انتهای پیام