صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۰۱۰۴۹
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۸

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان شمالی گفت: مصوبات سفر رئيس جمهور به استان برای تکمیل باغ موزه دفاع مقدس استان هنوز اختصاص پیدا نکرده است.

امیر محمد نجاتی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان شمالی، در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به اینکه برای تکمیل ابنیه باغ موزه دفاع مقدس استان ۹۰ میلیارد در سفر ریاست جمهوری اعلام نیاز شد که ۴۰ میلیارد مصوب شد، اظهار کرد: همچنان مصوبات اختصاص نیافته و پس از اختصاص نیز طی دو الی ۳ سال زمان برای جذب اعتبارات وجود دارد.

وی با بیان اینکه برای اتمام پروژه باغ موزه دفاع مقدس استان ۲۹۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز است، ادامه داد: برای یادمان شهدای گمنام استان نیز در این سفر ۵ میلیارد تومان مصوب شد که این مصوبه نیز همچنان اختصاص پیدا نکرده است.

نجاتی با تأکید براینکه در تکمیل یادمان شهدای گمنام استان در ۸ نقطه نقص وجود دارد، اضافه کرد: در دانشگاه دولتی بجنورد، تیتکانلو، صفی آباد و پیش قلعه بخشی از کار انجام شده است اما در پارک دوبرار بجنورد و دانشگاه پیام نور تقریبا به جز محوطه سازی اقدام دیگری انجام نشده است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان شمالی با تأکید براینکه جلسات مختلفی در حوزه فعالیت‌های حفظ آثار با استاندار برگزار شده است، ادامه داد: حفاظت و نگهداری از این ابنیه به عهده هیئت امنای یادمان است و باید هیئت امنای یادمان‌ها در این امر دغدغه‌مند باشند.

انتهای پیام