صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۰۱۰۷۸
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۱

کلاس‌ روخوانی قرآن کریم و تصحیح قرائت نماز ویژه عموم افراد در مؤسسه قرآن و عترت ثامن‌الائمه(ع) برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از اصفهان، مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت ثامن‌الائمه(ع) کلاس‌های روخوانی قرآن کریم و تصحیح قرائت نماز ویژه عموم افراد برگزار می‌کند.

این کلاس‌ها که قرار است در مراکز و شعب این مؤسسه در شهر اصفهان و شهرستان‌های خمینی‌شهر، فریدون‌شهر، سمیرم و خوروبیابانک برگزار شود، به‌صورت رایگان در 10 جلسه و بر پایه قرآن عثمان‌طه اجرایی می‌شود.

علاقه‌مندان برای شرکت در این طرح و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره 03132127110 تماس بگیرند یا به پایگاه اطلاع‌رسانی مؤسسه ثامن‌الائمه(ع) به نشانی www.samenquran.ir و نیز کانال‌ها و صفحه این مؤسسه در پیام‌رسان‌های ایتا، روبیکا و اینستاگرام با شناسه samenquran مراجعه کنند.

انتهای پیام