صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۰۱۸۵۳
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۷

انیمیشن سینمایی «لوپتو» به کارگردانی عباس عسکری محصول مرکز انیمیشن سوره در ادامه حضور بین‌المللی خود، راهی جشنواره جهانی کیذر سینمای هند شد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی سوره، انیمیشن سینمایی «لوپتو» به کارگردانی عباس عسکری و تهیه‌کنندگی محمدحسین صادقی و احسان کاوه، به بخش رقابتی سومین دوره جشنواره جهانی کیدز سینما راه یافت.

این جشنواره که از ۱۱ آذرماه جاری در شهر بمبئی کشور هند برگزار می‌شود، به فیلم‌هایی با محوریت کودکان و با شعار «آینده بهتر برای کودکان» می‌پردازد و تلاشی است در جهت زدودن آثار محدودیت‌هایی که همه گیری کووید ١٩، روی کودکان و دنیایشان گذاشته است. محدودیت‌هایی که با تعطیلی پارک‌ها و زمین‌های تفریح و معاشرت با دوستان برای بچه‌ها ایجاد شد و آن‌ها را در خانه‌ها محبوس کرد که موجب شد خلاقیت بچه‌ها کم رنگ شده و آزادی آن‌ها محدود شود.

در این رویداد ۷ روزه کودکان می‌توانند فیلم تماشا کنند، با کارگردانان و بازیگران تعامل داشته باشند و همچنین در کارگاه‌های زنده مختلف در زمینه فیلمنامه‌نویسی، انیمیشن و فیلمسازی شرکت کنند.

پخش بین‌الملل انیمیشن سینمایی «لوپتو» برعهده مرکز بین الملل سوره است.

انتهای پیام