صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۰۲۱۶۲
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۹

یادواره شهید تهرانی مقدم و ۱۸ شهید دهه کرامت استان لرستان روز گذشته در خرم‌آباد برگزار شد.

به گزارش ایکنا از لرستان، سال ۱۳۸۹ هجده نفر از دلاورمردان جان برکف سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان در حین انجام وظیفه در پادگان امام علی(ع) خرم‌آباد، به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

به همین مناسبت یادواره شهید حسن تهرانی‌مقدم و ۱۸ شهید دهه کرامت لرستان پنج‌شنبه، سوم آذرماه با حضور حجت‌الاسلام هبت‌اله هاشمی، مدیرکل و مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در امور ایثارگران استان لرستان با سخنرانی مرتضی کشکولی، فرمانده سپاه حضرت ابواالفضل(ع) استان لرستان در سالن همایش‌های جهاد کشاورزی در خرم‌آباد برگزار شد.

در این مراسم از خانواده ۱۸ تن از شهدای گرانقدر کرامت لرستان تجلیل شد و از آثار تولید شده در دبیرخانه یادواره شهیدان حسن تهرانی‌مقدم و ۱۸ شهید دهه کرامت استان، شامل مجموعه مستند‌های «سند افتخار»، نمایش رادیویی، ماکت کتاب رسم‌الخط شهدای دهه کرامت استان و نمایشنامه‌های «پدر و فخرالدین» در وصف شهدای ترور رونمایی شد.

مرتضی کشکولی، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان در جمع خانواده‌های معظم شهدای دهه کرامت استان لرستان، شهدا را متعلق به جامعه بشریت دانست و گفت: شهدا شمعی هستند که تاریک‌خانه بشریت را روشن می‌کنند.

وی گفت: افتخار می‌کنیم که شهیدان، کشته راه زورگویی و ستم نبودند بلکه انسان‌های وارسته‌ای بودند که برای دفاع از دین و وطن به شهادت رسیدند.

انتهای پیام